Представник Держдепу звинуватила Росію в "розпалюванні насильства" на Донбасі

У Державному департаменті США визнали незаконною російську «гуманітарну допомогу» для Донбасу

12 травня 2018, 18:21

Представник Держдепу звинуватила Росію в "розпалюванні насильства" на Донбасі

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Державному департаменті США визнали незаконною російську «гуманітарну допомогу» для Донбасу

  адміністратор   Додати коментар

Представник Держдепартаменту США Гізер Нойерт назвала незаконною виконану на тижні силами МНС РФ поставку вантажів з Росії на окупований Донбас.

"У понеділок Росія відправила чергову незаконну колону, яка не пройшла перевірку, через кордон зі Східною Україною", - написала Г.Нойерт у п'ятницю в "Твіттері", повідомляє Vlasno.info

Вона додала, що відправка вантажу на Донбас Росією "ймовірно, була проведена для того, щоб поповнити запаси їхніх сил" у регіоні.

Представник Держдепу звинуватила Росію в "розпалюванні насильства" на Донбасі і закликала Москву "припинити спроби дестабілізувати Україну".

На тижні в МНС РФ повідомили, що автомобільна колона міністерства з гуманітарним вантажем для мешканців Донбасу прибула до пунктів розвантаження. У складі колони було понад 400 тонн вантажу.

Нагадаємо, що у зоні бойових дій на Донбасі 11 травня поранено трьох українських військових.

 

Фото: www.5.ua


  адміністратор   12 трав. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення