Зведення із зони бойових дій на ранок, 13 травня

Доба на Донбасі: бойовики здійснили 63 обстріли, двоє поранених бійців

14 травня 2018, 08:52

Зведення із зони бойових дій на ранок, 13 травня

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Доба на Донбасі: бойовики здійснили 63 обстріли, двоє поранених бійців

  адміністратор   Додати коментар

Минулої доби, у неділю, 13 травня, ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишалася складною. Бойові дії не припинялись вздовж всієї лінії зіткнення. Із травмами від осколків двоє наших захисників знаходяться у госпіталі, про це повідомили у штабі ООС, інформує Vlasno.info.

На Луганському напрямку обороні дії тривала в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське та Троїцьке.

На Донецькому напрямку ворог активізувався в районах населених пунктів Світлодарськ, Новолуганське, Зайцеве, Верхньоторецьке.

Не припиняються бойові дії в районі Авдіївської промзони та населеного пункту Піски, а також на Маріупольському напрямку.

Окупанти нехтуючи міжнародними угодами 63 рази порушували режим припинення вогню, з них 20 разів застосовували міномети та артилерію.

Підрозділи Об'єднаних сил вели активну оборону та давали адекватну відповідь.

 

Фото: dpchas.com.ua

 

 


  адміністратор   14 трав. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення