Противнику нанесено втрат — 5 окупантів знищено та 3 поранено

На Донбасі загинуло двоє наших бійців

07 червня 2018, 08:57

Противнику нанесено втрат — 5 окупантів знищено та 3 поранено

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Донбасі загинуло двоє наших бійців

  адміністратор   Додати коментар

Упродовж минулої доби, 6 червня, ситуація в районі проведення Операції Об'єднаних сил залишалася складною та контрольованою. Повідомляє Vlasno.info зпосиланням на 24tv.ua.

Бойові дії тривали на окремих напрямках, переважно із застосуванням тільки стрілецької зброї.

У штабі Операції Об'єднаних сил відзначають активізацію російсько-окупаційних військ темної пори доби в районах населених пунктів Кримське, Новозванівка, Опитне, Мар'їнка, Водяне, Широкине.

Загалом противник 25 разів порушував режим припинення вогню, з них 2 рази із застосуванням мінометів. Під час бойових дій минулої доби, 6 червня, 2 військовослужбовця Об'єднаних сил загинули та 2 зазнали поранень.

За даними розвідки, противнику нанесено втратвтрат — 5 окупантів знищено та 3 поранено.

Упродовж ночі 7 червня, мала ознаки загострення ситуація на Луганщині – окупанти 5 разів відкривали вогонь зі 120-мм та 82-мм мінометів поблизу населених пунктів Кримське та Новотошківське.

Читайте також: На Донбасі бойовики масово випалюють житлові будинки.

 

Фото: depo.ua


  адміністратор   07 черв. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення