Бойовики здійснили майже три десятки обстрілів

Ситуація на Донбасі: українського бійця поранено

22 червня 2018, 17:12

Бойовики здійснили майже три десятки обстрілів

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Ситуація на Донбасі: українського бійця поранено

  адміністратор   Додати коментар

Протягом четверга, 21 червня, на Донбасі бойовики 29 разів обстріляли позиції української армії, повідомляє Vlasno.info з посиланням на ТСН.

Три рази ворог застосовував артилерію та міномети. Підрозділи Об'єднаних сил не дозволяли противнику покращити тактичне положення, вели активну оборону та давали адекватну відповідь ворогу. Під час бойових дій минулої доби один український захисник отримав осколкове поранення. За даними розвідки, трьох окупантів було знищено та ще трьох поранено.

Ситуація залишалася стабільною та контрольованою, більшість бойових дій відбувалася із застосуванням стрілецької зброї та гранатометів різних типів. Бої тривали в районі Новотошківського та Станиці Луганської, що на Луганщині.

На Горлівському напрямку в районі Зайцевого. Не припиняються бойові дії на Донецькому напрямку поблизу Старогнатівки, Красногорівки, Мар'їнки та Новотроїцького.

Найбільш активні бойові дії протягом доби точилися на Маріупольському напрямку – в районі Лебединського, Павлополя та Гнутового.

Читайте також: Бойовики здійснили 20 обстрілів, одного захисника поранено.


Фото: Leopolis.news


  адміністратор   22 черв. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення