Окупанти 30 разів відкривали вогонь

Внаслідок бойових дій на Сході загиблі є з обох сторін

27 червня 2018, 08:50

Окупанти 30 разів відкривали вогонь

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Внаслідок бойових дій на Сході загиблі є з обох сторін

  адміністратор   Додати коментар

Упродовж минулої доби російські окупаційні війська 30 разів відкривали вогонь по позиціях підрозділів ООС. Унаслідок активних бойових дій один український захисник загинув. Про це з посиланням на прес-центр ООС інформує Vlasno.info.

26 червня ввечері російські окупаційні війська активізували бойові дії із застосуванням переважно гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. На деяких ділянках ворог вів вогонь із БМП та забороненої Мінськими домовленостями зброї.

На луганському напрямку в районі населеного пункту Кримське ворог вів вогонь із 120-мм та 82-мм мінометів, БМП, гранатометів та стрілецької зброї. По захисниках Новотошківського противник застосував артилерійські системи калібром 122 мм. Також ворожа активність спостерігалася біля населених пунктів Зайцеве, Південне, Троїцьке, Катеринівка, Майорськ та Оріхове.

На донецькому напрямку противник застосував по захисниках Мар'їнки 82-мм міномет, підствольні гранатомети та стрілецьку зброю. Також там зафіксована робота снайпера. Під прицільним вогнем перебували також захисники Авдіївки, Новоселівки Другої та Пісків.

На маріупольському напрямку російські найманці застосовували гранатомети різних типів, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Противник обстрілював позиціі підрозділів ООС в районі населених пунктів Лебединське, Водяне, Гнутове, Харчовик, Широкіне та Старогнатівка.

У наслідок активних бойових дій один український захисник загинув і двох поранено.

Упродовж поточної доби бойовики російських окупаційних військ п'ять разів відкривали вогонь.

На донецькому напрямку ворог обстрілював з гранатометів та великокаліберних кулеметів українські позиції у районі населених пунктів Мар'їнка та Новомихайлівка, а з РПГ та стрілецької зброї у районі населених пунктів Лебединське, Водяне та Широкине, що на маріупольському напрямку.

За даними розвідки, трьох бойовиків російських окупаційних військ знищено, п'ятьох поранено.

Нагадаємо, 25 червня ворог здійснив 24 прицільні обстріли.

 

 

Фото: vectornews.net


  адміністратор   27 черв. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення