лялькова вистава фото

Вінницькі ляльки поїдуть в «сіру зону»

25 липня 2018, 09:25

Дітям, які живуть на лінії розмежування, покажуть лялькові вистави

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницькі ляльки поїдуть в «сіру зону»

    Додати коментар

У серпні Вінницький обласний театр ляльок на 10 днів поїде у "сіру зону". Саме вздовж лінії розмежування артисти лялькового театру виступатимуть з казковими виставами. Про це Vlasno.info повідомив волонтер, який організовує цю поїздку, Олег Білик.

– Запланували поїздку з 13 до 23 серпня. Сподіваюсь, нам маршрут узгодять, і все складеться якнайкраще, – розповідає Олег Білик, який є головою Вінницької філії громадської організації Асоціації учасників бойових дій та волонтерів АТО. – Ми співпрацюємо з військово-цивільними адміністраціями Донецької та Луганської областей.

За словами Олега Білика, усіма питаннями буде займатися підрозділ цивільно-військового співробітництва, який створили за прикладом НАТОвських підрозділів. Він якраз відповідає за гуманітарне та медичне забезпечення у "сірій зоні".

– З'ясувалось, що на лінії розмежування жодного разу не було лялькової вистави. Уявляєте? Тамтешні трирічні діти не бачили лялькових вистав, – продовжує волонтер. – Ми якраз заповнимо цю прогалину. Хай малеча потішиться. Артисти кажуть, що на лялькові вистави можуть приходити дітки будь-якого віку, від трьох і аж до 14 років.

Нагадаємо, Олег Білик постійно їздить з артистами на передову. Саме він організував творче волонтерське об'єднання "Вінницький арт-десант".

Фото: moemisto.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення