Бойовики перебили газопровід на Луганщині

Бойовики перебили газопровід на Луганщині

27 березня 2015, 09:30
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Бойовики перебили газопровід на Луганщині

  адміністратор   Додати коментар


Вчора, 26 березня, близько 23.00 бойовики обстріляли місто Золоте на Луганщині, розташоване на лінії розмежування вогню. Про це повідомила прес-служба Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

Як зазначається, постріли з гранотометів були здійснені з окружної дороги, куди терористи періодично заїжджають з легкою зброєю на автомобілях.

"Ціль гранатометників – блокпост бійців АТО, однак гранати влучили у газорозподільний пункт газопроводу, що неподалік (приблизно за півкілометра від мерії міста).

У результаті газопровід було пошкоджено, спалахнуло полум'я, яке через деякий час погасло саме по собі" – йдеться у повідомленні.

Наразі газопровід перекритий, без газу залишаються чотири тисячі абонентів. На місці працюють ремонтники. Поранених та загиблих у результаті обстрілу немає.


  адміністратор   27 бер. 2015 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення

Також в цій категорії:  ООС (АТО)

  наступна публікація Терористи запустять потяг через Дебальцеве

  попередня публікація Кіхтенко заборонив продаж алкоголю бійцям АТО