Найстаршому було 24 роки

Три військовослужбовці з Вінниччини отримали ордени за мужність посмертно

26 серпня 2018, 14:28

Найстаршому було 24 роки

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Три військовослужбовці з Вінниччини отримали ордени за мужність посмертно

  адміністратор   Додати коментар


Петро Порошенко нагородив орденами за мужність захисників України. Президент підписав указ про відзначення держаними нагородами України Героїв з Вінницької області – Ярослав Дашкевич, Олександр Лобжин та Богдан Коломієць, про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на сайт «20 хвилин».

У районі проведення операції Об'єднаних сил на території Донецької області 22 травня 2018 року в результаті осколкового проникаючого поранення не сумісного з життям, загинув молодший сержант Богдан Коломієць. Герою було 23 роки.

Ярослав Дашкевич помер 27 травня 2018 року, від поранень, отриманих під час патрулювання населених пунктів на Горлівському напрямку. Його група потрапила у засідку. Герой родом із села Синарна, Оратівського району, Вінницької області. Хлопцю було 22 роки.

Олександр Лобжин загинув у серпні 2014 року під Іловайськом, у жовтні того ж року похований у Дніпропетровську, як невідомий солдат.

Читайте також, У вчорашньому бою, біля Луганська, загинув вінничанин 

Фото:РІА Козятин


  адміністратор   26 серп. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення