військові фото

Вінницьким військовослужбовцям платитимуть більше

23 червня 2015, 14:40

Уряд встановив нову грошову виплату для військових

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницьким військовослужбовцям платитимуть більше

    Додати коментар

Кабінет Міністрів України вніс зміни у відповідну документацію, підвищивши грошові виплати для військовослужбовців.

Це сприятиме підвищенню мотивації військовослужбовців, які проходять військову службу за призовом під час мобілізації, до вступу на військову службу за контрактом.

– Зазначеним актом Уряду встановлено нову грошову виплату для військовослужбовців, які проходять військову службу за призовом під час мобілізації та виявили бажання продовжити військову службу за контрактом. Одноразова грошова допомога встановлюється у залежності від категорії особового складу, – йдеться у повідомленні Міністерства оборони України.

Відтак, особам рядового складу виплатять вісім мінімальних заробітних плат (9744 гривні), сержанти та старшини отримають дев'ять мінімальних заробітних плат (10962 гривні), офіцери — десять мінімальних заробітних плат (12180 гривень).

Нагадаємо, що за збиту техніку російських найманців українським військовослужбовцям також призначені грошові винагороди.

Військовослужбовець Збройних Сил України Андрій зараз — у зоні АТО. Розповідає, що грошова винагорода — це добре, проте хочеться чогось іншого, нематеріального.

– Держава дбає про військових, це помітно. Протягом останнього року прикута і увага волонтерів до війська, – ділиться 29-річний Андрій. – Збільшення суми виплат — це, звісно, хороше рішення, але зараз найбільше хочеться мирного життя, обійняти дружину та приїхати, нарешті, до материнської хати, пригорнути рідних. Але варто продовжувати, це наша робота.

Фото: forum.milua.org

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення