АТО фото

У зоні АТО зросла кількість бойових зіткнень

26 червня 2015, 10:05
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У зоні АТО зросла кількість бойових зіткнень

  адміністратор   Додати коментар


Незаконні збройні формування Донбасу не припиняють обстрілювати позиції українських військових та мирні населені пункти. Протягом минулої доби терористи здійснили 86 обстрілів позицій сил АТО. Також зросла кількість бойових зіткнень та випадків використання важкої бронетехніки противником.

Найскладнішою ситуація залишається на Донецькому напрямку, зокрема під 50 ворожих обстрілів потрапили околиці Донецька. Під вогонь з 82 та 120-мм мінометів, бойових машин піхоти, стрілецької зброї та гранатометів потрапили Піски, Опитне та Мар'їнка. Також у даному районі "працюють" снайпери бойовиків.

– У районі Пісків та на околицях Авдіївки проросійські силовики використовували тактику піхотних "вогневих груп", намагаючись вести вогонь зі стрілкового озброєння та гранатометів з "нейтральної смуги". Дії своїх вогневих груп противник прикривав вогнем зенітних установок ЗУ-23-2 та мінометів, – повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Під обстріли з 120-мм мінометів та автоматичних гранатометів АГС-17 потрапили Шуми, Троїцьке та Майорськ, з 82-мм мінометів – шахта Бутовка, Опитне та Водяне. Також на даній ділянці зафіксовано кілька бронегруп терористів. Північніше Красногорівки диверсійно-розвідувальна група бойовиків під прикриттям мінометного вогню та вогню з АГС-17 намагалася "просочитись" у тактичний тил сил АТО. У результаті бойового зіткнення з підрозділами українських військ, противник був змушений відійти на вихідний рубіж.

На Луганському напрямку під вогонь із заборонених мінометів, стрілкового озброєння та АГС-17 потрапили Щастя, Новотошківка, Станиця Луганська, Кримське та Миронівське.

На Приморському напрямку не припиняються обстріли багатостраждального Широкиного, яке потрапило під вогонь з 152-мм гаубець, 120-мм мінометів та стрілецької зброї.

Фото: Reuters


  адміністратор   26 черв. 2015 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення