Напередодні міжнародного інвестиційного форуму, який відбудеться у Вінниці вже цієї п'ятниці

Вінниччина залучатиме інвестиції через портал

01 вересня 2016, 13:13

Напередодні міжнародного інвестиційного форуму, який відбудеться у Вінниці вже цієї п'ятниці

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінниччина залучатиме інвестиції через портал

    Додати коментар

Напередодні міжнародного інвестиційного форуму, який відбудеться у Вінниці вже цієї п'ятниці, було оновлено інвестиційний інтернет-портал Вінницької області. Про це Vlasno.info повідомив директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА Володимир Мережко.

̶  Спеціально для форуму ми запустили оновлений інвестиційний портал Вінниччини. Ми подивилися проекти, які є в Європі та Україні і постаралися зробити наш сайт максимально простим, доступним, але інформативним, - розповів він.

За словами очільника департаменту, на оновленому сайті можна знайти інформацію про природні ресурси, стан економіки та інфраструктуру кожної територіальної одиниці області.

До того ж, зайшовши на ресурс можна ознайомитися із характеристикою кожного району і міста на Вінниччини та ознайомитися із станом всіх галузей економіки, представлених в регіоні. За задумом, така структура сайту має допомогти потенційним інвесторам швидко знаходити привабливі для капіталовкладень ніші.

Сайт доступний українською, англійською та російською мовами. На даний момент він вже повністю функціонує і його легко можна знайти, задавши у пошуковій системі запит «Vininvest» .

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення