африканська чума свине фото

Через африканську чуму вінницька свинина не опиниться на столах білорусів

12 квітня 2017, 15:07

Білорусь обмежує ввезення свинини з Вінницької області на свою територію

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Через африканську чуму вінницька свинина не опиниться на столах білорусів

  адміністратор   Додати коментар


Білорусь обмежує ввезення свинини з Вінницької області на свою територію. Як повідомляє Vlasno.info, посилаючись на вказівку міністерства сільського господарства та продовольства Білорусі, причиною такого рішення стали спалахи африканської чуми свиней у нашому регіоні.

– Необхідно вжити заходів щодо недопущення ввезення на територію Республіки Білорусь із Вінницької області України живих свиней, сперми кнурів, м'яса свиней і продуктів його переробки, шкіряної, рогокопитної та кишкової сировини, щетини, м'яса диких кабанів, мисливських трофеїв, отриманих від сприйнятливих видів тварин, кормів і кормових добавок для тварин рослинного і тваринного походження, використовуваного обладнання для транспортування, утримання, забою і оброблення свиней, – йдеться у вказівці відомства.

Обмеження також поширюється на корми та кормові добавки для кішок і собак, а також на готові корми, виготовлені із свинарської сировини походженням із Вінницької області.

Нагадаємо, що нещодавно у Барському районі встановили карантинні пости через смерть двох свиней від АЧС.

В березні АЧС було виявлено в Іллінецькому районі, а в лютому у Мурованокуриловецькому.

Фото: "Полісся"


  адміністратор   12 квіт. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення