Чоловік покинув престижну роботу у мегаполісі та переїхав до села на Київщині

Фермер з Київщини ділиться секретами варіння сиру у своєму блозі

16 грудня 2018, 15:34

Чоловік покинув престижну роботу у мегаполісі та переїхав до села на Київщині

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Фермер з Київщини ділиться секретами варіння сиру у своєму блозі

  адміністратор   Додати коментар

Цей фермер веде свій блог та вчить українців сироварінню. Віктор Чіркін готує на камеру сир, пече хліб та будує родинну домівку. На його сторінках у ютубі та інстаграмі тисячі підписників. А його сири та крафтовий хліб розкуповують ще до виготовлення. Про це з посиланням на ШоТам, повідомляє Vlasno.info.

Віктор Чіркін покинув престижну роботу у мегаполісі та переїхав до села на Київщині, аби допомагати батькам. Вивчав теологію в США, а повернувшись, заснував "Лісову ферму". З малого господарства на 2 кози чоловік створив ціле еко-підприємство.

На тиждень тут переробляють 500-700 літрів молока. Найдорожчий сир фермера – козиний шевр за 810 грн/кг. А ще тут виробляють сметану, йогурти, десерти та хліб. Секретами успіху Віктор ділиться у своєму блозі.

Читайте також: Вінничанин утеплює будинки ековатою з паперових відходів.

 

 

Фото зі сторінки Віктора Чіркіна у Instagram


  адміністратор   16 груд. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення