ГЕС фото

У Жмеринському районі збудують ГЕС та виготовлятимуть боєприпаси

25 жовтня 2016, 18:17

Будівництво гідроелектростанції та комплексу із виготовлення боєприпасів із залученням інвестиційних коштів готують на території села Демидівка

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Жмеринському районі збудують ГЕС та виготовлятимуть боєприпаси

  адміністратор   Додати коментар


Будівництво гідроелектростанції та комплексу із виготовлення боєприпасів із залученням інвестиційних коштів готують на території села Демидівка. Про це інформує офіційний сайт Жмеринської районної державної адміністрації, повідомляє Vlasno.info.

Виробляти електричну енергію високої напруги планують на новозбулованій гідроелектростанції на річці Рів у селі Демидівка. До діючої мережі її передаватимуть за півтори кілометри. Інвестор - ТОВ «Гідроенергія-1» с. Мазурівка Чернівецького району Вінницької області.

Крім того, у цьому селі із залученням інвестиційних коштів планують збудувати комплекс із виготовлення боєприпасів по замкнутому циклу на виробничому майданчику КНВО «Форт» МВС України на території Демидівської сільської ради Жмеринського району Вінницької області». Інвестором у цьому проекті виступає казенне науково-виробниче об'єднання «Форт».

Вже у першому півріччі цього року підприємствами та організаціями району освоїли більше 27 мільйонів гривень капітальних інвестицій. Це на вісім мільйонів гривень більше, ніж минулого року.

Фото: YouTube


  адміністратор   25 жовт. 2016 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення

Також в цій категорії:  ФІНАНСИ

  наступна публікація Тімірязєвку відремонтують до ювілею

  попередня публікація Норвежці вирощуватимуть осетра на Вінниччині