Микола Форманюк фото

За неповних три місяці на посаді заступника мера Миколі Форманюку вже дають надбавку

13 січня 2017, 09:07

Дев'ять посадовців вінницької мерії дослужились до надбавок

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

За неповних три місяці на посаді заступника мера Миколі Форманюку вже дають надбавку

    Коментарі (1)


Дев'ять посадовців вінницької мерії дослужились до надбавок

Заступнику Вінницького міського голови Миколі Форманюку встановили надбавку за вислугу років, повідомляє Vlasno.info. Відповідне розпорядження на бланку Вінницького міського голови підписав інший заступник міського голови – Владислав Скальський.

До посадового окладу Миколи Форманюка з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування доплачуватимуть 10 відсотків. Щоправда, лише з 25 грудня 2017 року.

Як йдеться у розпорядженні, "за записами у трудовій книжці Форманюка М. В. стаж служби в органах місцевого самоврядування станом на 25.12.2017 року складає три роки 00 місяців 00 днів."

Нагадаємо, посаду заступника міського голови Микола Форманюк обійняв 20 жовтня. До того він керував комунальним підприємством "Вінницька транспортна компанія".

Найбільшу надбавку у 30 відсотків відповідно до розпорядження отримали головний спеціаліст сектору звітності відділу обліку та звітності Наталія Чуйко, заступник начальника відділу звернень Олена Морозова і завідувач сектору звітності відділу обліку та звітності Наталя Грисюк. Вони відпрацювали в органах місцевого самоврядування 20 років.

Ще четверо службовців міської ради отримали надбавку у 20 відсотків. Серед них і радник міського голови патронатної служби відділу організаційного забезпечення та діловодства Ольга Парвадова. Свої 25 відсотків до посадового окладу за 15 років вислуги з 14 листопада цього року отримуватиме і начальник відділу у справах молоді та туризму Юлія Мончак.

Загалом надбавки цього разу встановили дев'ятьом працівникам міської ради.

Фото: myvin.com.ua

Коментарі    Оновити список коментарів

Antihayp
0 # Antihayp 26.09.2017, 14:40
Надбавка землею з поля біля очисних.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення