інвестиції фото

Попереду лише Київ та Львів: Вінниця «максимально» приваблює інвесторів

10 травня 2017, 16:29

Рейтингова агенція "Євро-рейтинг" внесла Вінницю до трійки найбільш інвестиційно привабливих міст України

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Попереду лише Київ та Львів: Вінниця «максимально» приваблює інвесторів

  адміністратор   Додати коментар


Рейтингова агенція "Євро-рейтинг" внесла Вінницю до трійки найбільш інвестиційно привабливих міст України. Про це повідомляє Vlasno.info, посилаючись на сайт міської ради.

За даними агенції, Вінниця показала рівень інвестиційної привабливості "ineA" ("максимальний"), та набрала 210 балів інвестиційної ефективності. За результатами рейтингу, який включав дані за четвертий квартал 2016 року, інвестиційно привабливішими за Вінницю є Лише Львів (227 балів) та Київ (257 балів).

До слова, для оцінки інвестиційної ефективності фахівці "Євро-рейтингу" дослідили динаміку показників, які характеризують як інвестиційну активність в місті, так і соціально-економічний ефект від залучених коштів. Було опрацьовано дані по 30-тьох містах України.

Фото: Oruga Group


  адміністратор   10 трав. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення