кредитування фото

Новітнє кредитування від ПриватБанку: що, скільки, як**

05 грудня 2017, 15:51

Клієнтам ПриватБанку не страшні ніякі фінансові незгоди

Vlasno.info
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Новітнє кредитування від ПриватБанку: що, скільки, як**

  Vlasno.info   Додати коментар


Клієнтам ПриватБанку не страшні ніякі фінансові незгоди - програми кредитування, як для фізичних осіб, так і для бізнесу, допоможуть реалізувати наймасштабніші плани. Саме про це, а також про найактуальніші досягнення банку, йшла мова на конференції, яка відбулася нещодавно у Вінниці.

"Кредит готівкою та "Миттєва рострочка" - найпопулярніші з сервісів банку":

Аліна Слободянюк, керівник прес-служби Вінницької філії ПриватБанку.

З недавнього часу клієнти ПриватБанку мають змогу отримати кредит готівкою. Швидкий кредит можна оформити у відділенні, в мобільному додатку Приват24 або онлайн - на сайті, а кошти поступають клієнту на його картку. Сума кредитування - до 50 000, термін кредиту - 10 міс. Щомісячно клієнт сплачує лише 2,9% від суми договору.

Великим попитом користується зручний сервіс банку - "Миттєва рострочка". Завдяки йому споживачі можуть придбати товари в розстрочку. Нещодавно банк реалізував можливість оформити дану розстрочку миттєво у web-версії Приват24. Тільки за перші 30 днів клієнти скористувалися пропозицією на загальну суму майже 11,5 мільйонів гривень.

Також в розстрочку можна придбати й квитки - подорожуючи тепер, клієнти банку можуть оплачувати подорожі пізніше.
А найвигідніше для клієнтів - скористатись сервісом Оплата частинами. Придбавши товари таким чином, вони не сплачують взагалі ніяких відсотків.

кредитування фото

"З жовтня відсоткова ставка на житло та авто в кредит знижена":

Алла Алтуніна, керівник Бізнесу "Споживче кредитування" Вінницької філії ПриватБанку.

Особливу увагу на прес-конференції приділили кредитуванню житла та можливості взяти розстрочку на авто за зниженими ставками, адже якщо мова йде про ці глобальні покупки - ПриватБанк і тут має хороші новини.

З жовтня процентна ставка знижена. На квартири первинного ринку вона тепер становить 17,9 %, а вторинного ринку - 19,9%, на нові авто - 18%, на вживані - 23,9%. На сьогодні - це найкращі умови на українському ринку кредитування з урахуванням мінімального авансу та строку кредитування.

Варто зазначити, що при оформленні угод весь супровід відбувається за допомоги працівників банку, клієнти витрачають мінімум зусиль і часу.

кредитування фото

"КУБ. Ми профінансували вінницьких підприємців на 50 млн гривень":

Алла Деренько, керівник напрямку активно-пасивних операцій Вінницької філії ПриватБанку.

В рамках проекту підтримки малого та середнього підприємництва "Країна успішного бізнесу" з початку року на Вінниччині профінансовано понад 700 підприємців на суму майже 50 млн гривень. А за півтори року роботи програми в Україні ПриватБанк профінансував понад 23 000 проектів малого бізнесу на суму 2,7 млрд грн. Обласна адміністрація працює з ПриватБанком по програмі компенсації витрат підприємцям на оплату кредитного продукту. Тобто підприємець бере кредит і 14% від ставки кредитування банку компенсує обладміністрація.

Також, завдяки спеціальній кредитній лінії "Агросезон" наші сільгоспвиробники мають можливість придбати техніку, пальне, запчастини тощо під 19 % річних. Сума фінансування - до 20 мільйонів гривень, а графік погашення адаптований до сільськогосподарського циклу. Привабливим для клієнтів є той аспект, що для оформлення угод в банк надається мінімальний набір документів.

З ПриватБанком вигідно і зручно.

Фото надані прес-службою ПриватБанку


  Vlasno.info   05 груд. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення