На таких аукціонах окупаційна влада Криму планує отримати мільйони рублів

Майно Коломойського розпродують окупанти

23 січня 2018, 16:53

На таких аукціонах окупаційна влада Криму планує отримати мільйони рублів

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Майно Коломойського розпродують окупанти

  адміністратор   Додати коментар

На сайті так званого "міністерства майна" Криму з'явилась інформація про те, що на продаж виставили квартири, які належали олігархові Ігорю Коломойському і були "націоналізовані" після окупації півострова Росією.

Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на Економічну правду.

Аукціони з продажу ялтинських квартир, що раніше належали Коломойському, почалися в 2017 році. Всього від їх реалізації окупаційна влада планує отримати понад 330 млн рублів.

"Також на реалізацію у 2018 році планується виставити 13 об'єктів нерухомого майна, які розташовані в окупованому Криму. В їх числі - готель в Алушті, рекреаційний комплекс в Гурзуфі, а також ряд нежитлових приміщень", - йдеться в повідомленні.

Крім того в 2018 році "влада" Криму хоче виставити на торги 31 автозаправну станцію і склад ПММ не менше ніж за 558 млн рублів.

 

Фото: eimg.pravda.com

 

 


  адміністратор   23 січ. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення