Швидкість руху становитиме 120 км/год

Перша концесійна дорога вестиме до польського кордону

05 березня 2018, 10:02

Швидкість руху становитиме 120 км/год

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Перша концесійна дорога вестиме до польського кордону

  адміністратор   Додати коментар

Першою дорогою в Україні, побудованою на умовах концесії, стане траса від Львова до українсько-польського кордону.

Про це повідомив виконуючий обов'язки керівника «Укравтодору» Славомір Новак на сторінці Укравтодору в Facebook, інформує Vlasno.info.

«Сподіваюся, що вже в цьому році буде підписано перший договір про будівництво доріг на основі концесії. Першою концесійною дорогою стане дорога від Львова до українсько-польського кордону, що посприяє розширенню економічних зв'язків між Україною та країнами ЄС», - зазначив Новак.

Йдеться про дорогу Львів-Краковець, будівництво якої обговорюється вже багато років. Її протяжність становитиме 84,4 кілометра.

Передбачається, що кошти інвестору будуть повернуті за рахунок збору плати за проїзд, а також плати за доступ і експлуатацію об'єктів дорожнього сервісу, придорожньої інфраструктури, розміщення реклами, логістичних центрів, сучасних ліній зв'язку вздовж дороги.

Орієнтовний термін будівництва дороги становитиме чотири-п'ять років. Термін концесії повинен становити до 49 років.

Концесіонер буде відповідати за будівництво, утримання, ремонт чотирьохсмугової дороги, яка буде побудована за категорією 1-А. Орієнтовна швидкість руху становитиме 120 км/год.

Читайте також: Ситуація з газом стабілізувалась – Україна отримує паливо з країн Євросоюзу.

 

 

Фото: tvoemisto.tv


  адміністратор   05 бер. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення