Вінничани можуть спокійно користуватися Приват24

«Для клієнтів Приватбанку після націоналізації нічого не зміниться» - заступник голови Нацбанку

19 грудня 2016, 15:37

Вінничани можуть спокійно користуватися Приват24

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Для клієнтів Приватбанку після націоналізації нічого не зміниться» - заступник голови Нацбанку

    Додати коментар

Мешканцям Вінницької області, клієнтам ПриватБанку не варто хвилюватися щодо змін в обслуговуванні після націоналізації. На цьому наголосили під час брифінгу перший заступник голови Національного банку України Яків Смолій та голова правління ПриватБанку Олександр Дубілет, повідомляє Vlasno.info.

– Ми виконали усі платіжні інструкції клієнтів, - зауважив Дубілет. - На нас протягом останнього тижня чинився великий тиск. Але ми зарядили всі банкомати. І зараз щодня знімають рекордні два мільярди гривень, такого навіть в період військових дій не було. Інформаційна атака подекуди визначила нашу поведінку. У суботу 17 грудня на нараді в Кабміні я від імені акціонерів запевнив, що ми намагатимемось зробити передачу зробити безболісно. Але зовсім "безшовно" не вийде. Сьогодні можливі незручності у юридичних осіб. Втім, якщо сьогодні платіжки затримаються, завтра підуть. А фізособи не відчують ніяких проблем. Звісно, з 18 мільйонів клієнтів можуть якійсь ексцеси — картку "з'їв" банкомат, не додав, тощо, але всі проблеми вирішимо.

Яків Смолій запевнив також, що всі сервіси ПриватБанку будуть працювати у звичному режимі:

– Це у нас самий передовий, самий технологічний банк. І всі його платформи — надбання України, і вони будуть продовжувати працювати.

Нагадаємо, вінничани не могли зняти грошей з банкоматів ПриватБанку

Фото: 112.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення