музей Пирогова у Вінниці фото

Працівники музею Миколи Пирогова у Вінниці заробили майже три мільйони гривень

09 лютого 2017, 14:12

скільки бюджетних коштів витрачають на музей Пирогова у Вінниці

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Працівники музею Миколи Пирогова у Вінниці заробили майже три мільйони гривень

    Додати коментар

Після статті про платний вхід на територію музею-садиби Миколи Пирогова, ми поцікавились, а скільки взагалі витрачається бюджетних коштів на цей музей і на що ці гроші витрачаються, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

Національний музей-садиба Миколи Пирогова знаходиться на балансі Міністерства охорони здоров'я України. У 2016 році на музей держава виділила 4 114 700 гривень. Але керівництво музею вважає (з офіційної відповіді на інформаційний запит – прим. авт.), що на їхні потреби у минулому році потрібно було 6 454 600 гривень. Тобто на два мільйони гривень більше ніж музею надала держава.

З 4 114 700 гривень, які надала держава, більшу частину витратили на заробітну плату – 2 919 900 гривень. На оплату теплопостачання та оплати електроенергії музей витратив 518 100 гривень. Менше всього пішло коштів на відрядження – 1000 гривень.
музей Пирогова у Вінниці фото

Головне фото: lillyito.blogspot.com

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення