забирають житло фото

У Вінниці за тепло відбиратимуть житло

08 липня 2017, 19:48

"Вінницяміськтеплоенерго" вдаватиметься до радикальних дій

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Вінниці за тепло відбиратимуть житло

  адміністратор   Додати коментар

Комунальне підприємство "Вінницяміськтеплоенерго" налаштоване радикально боротися зі злісними боржниками за тепло. Юристи підприємства наразі відпрацьовують процедуру, яка передбачає накладення арешту на нерухомість. В подальшому державна виконавча служба на підставі рішень суду забиратиме житло у таких вінничан задля його реалізації та погашення боргу. Таке рішення підприємство оприлюднило на своїй офіційній веб-сторінці, повідомляє Vlasno.info.

Підприємство повідомляє, що наразі у Вінниці є боржники, які заборгували за тепло понад 100 тисяч гривень. Це, зокрема, споживачі по вулиці Жуковського, борг яких становить 115,6 тис грн. Та споживачі, які проживають по вулиці Князів Коріатовичів з боргом у 104,5 тис грн. Ще 30 вінничан мають борги від 50 до 90 тис грн.

"Такі суми накопичилися внаслідок безвідповідального ставлення, горе-споживачі роками не сплачували за комунальні послуги. Наголошуємо на тому, що більшість безвідповідальних споживачів мають задовільний соціальний стан і можуть сплачувати за послуги", - йдеться у повідомленні.

Підприємство зазначає, що наразі вичерпало усі можливі важелі впливу, саме тому вони вдаються до таких радикальних дій.

Загалом на початок липня заборгованість вінничан за тепло склала 32 млн. 284 тис. грн.

Фото: forexaw.com


  адміністратор   08 лип. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення