пенсіонери фото

П'ята частина вінницьких пенсіонерів отримає надбавку від 500 до 3000 гривень

26 вересня 2017, 12:45

Перерахунку пенсій чекають більше 200 тисяч пенсіонерів

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

П'ята частина вінницьких пенсіонерів отримає надбавку від 500 до 3000 гривень

  адміністратор   Додати коментар

Пенсії понад 200 тисяч пенсіонерів Вінниччини підпадають під перерахунок в разі прийняття обіцяного Кабміном закону, повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-службу облдержадміністрації. 

На Вінниччині 438 тисяч пенсіонерів. Пенсії половини з них — 215 тисяч — підлягають осучасненню. Більшість із них — 40% — отримають надбавку до 200 гривень. Від 200 до 500 гривень додатково отримають близько 20% пенсіонерів. Від 500 до 3000 гривень надбавки отримають 85 тисяч пенсіонерів.
Розрахунок пенсій проводиться автоматично, відтак, іти до органів пенсійного фонду не потрібно.

Наразі закон направлено до Верховної ради України, де його мають розглянути у другому читанні 3 жовтня. Як запевнив у своєму коментарі Голова правління Пенсійного фонду України Олексій Зарудний, якщо закон приймуть цього дня, Пенсійний Фонд змобілізується та проведе перерахунок пенсій. Відтак пенсіонери зможуть отримати оновлені пенсії уже в жовті.

Загалом в Україні під осучаснення пенсій підпадає 9 мільйонів пенсіонерів.

Нагадаємо, за тиждень почнеться розрахунок зимових субсидій.

Фото: korupciya.com


  адміністратор   26 вер. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення