автівки для поліції фото

Вінницька поліція «розживеться» на два фургони майже за два мільйони

06 листопада 2017, 17:59

Два пасажирських фургони планує придбати на відкритих торгах вінницька поліція

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницька поліція «розживеться» на два фургони майже за два мільйони

    Додати коментар


Два пасажирських фургони планує придбати на відкритих торгах вінницька поліція через proZorro, повідомляє Vlasno.info.

Очікувана вартість закупівлі - 1 мільйон 765 080 гривень. Наразі рішення очікує приватне підприємство "Автовінн" з Вінницьких Хуторів. На відміну від приватного підприємства "Опус-Авто плюс" з Хмельницького, яке скинуло ціну на мікроавтобуси лише на одну гривню, ТОВ "Автовінн" готове продати два мікроавтобуси за 1 мільйон 763 080 гривень.

Відповідно до інформації про предмет закупівлі, Головне управління Національної поліції у Вінницькій області має придбати пасажирські фургони за рахунок субвенції з обласного бюджету.

Цього разу вибір правоохоронців впав на два автомобілі Ford Transit, на шість і на вісім пасажирських місць. Легковики мають працювати на дизельному паливі. Фургони мають поставити замовнику торгів 30 листопада.

Нагадаємо, вінницькі військові закуповують зимовий одяг.

Фото: winnerauto.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення