Пільги замінять грошовими компенсаціями, якими люди зможуть розплачуватися за проїзд

Кабінет Міністрів ввів монетизацію пільг на проїзд

14 березня 2018, 18:57

Пільги замінять грошовими компенсаціями, якими люди зможуть розплачуватися за проїзд

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Кабінет Міністрів ввів монетизацію пільг на проїзд

  адміністратор   Додати коментар

В середу, 14 березня, Кабінет міністрів України на своєму засіданні ввів монетизацію пільг на проїзд усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах.

Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на 112 Україна.

Так, протягом 2 місяців з дня набуття чинності постанови розмір щомісячної виплати готівки затверджують обласні державні адміністрації та Київська міська державна адміністрація. Розмір цих готівкових коштів визначається шляхом множення середньої вартості проїзду в міському комунальному транспорті на 30 поїздок.

Для осіб, які мають право на кілька пільг, призначається щомісячна готівкова виплата найбільшої з них.

Зазначається, що розмір таких виплат не враховується при розрахунку загального доходу сім'ї для всіх видів соціальної допомоги.

Також повідомляється, що для осіб, які мають право на пільги з оплати проїзду на міжміських маршрутах, розмір виплат збільшується на 20%.

Для осіб з інвалідністю 1-ї, 2-ї групи та дітей з інвалідністю, які навчаються у вищих навчальних закладах, закладах загальної середньої та професійної освіти, розмір виплати подвоюється.

Читайте також: В Україні з'являться нові монети номіналом 1, 2, 5 та 10 гривень, - НБУ.

 

 

Фото: volyn24.com


  адміністратор   14 бер. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення