експорт до Індії фото

Найбільше товарів з Вінниччини експортують до Індії

20 квітня 2018, 17:47

Росія лише на 20-му місці

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Найбільше товарів з Вінниччини експортують до Індії

    Додати коментар

Росія лише на 20-му місці

Лідером експорту товарів з Вінницької області стала Індія. Про це заявив голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій на виїзному засіданні комітету Верховної Ради України з питань бюджету, повідомляє Vlasno.info.

– Цікаво, що за структурою експорту лідером стала Індія, на другому місці – Китай, на третьому – країни Європейського Союзу, – сказав голова Вінницької ОДА. – Росія лише на 20-му місці. Торік ситуація була абсолютно протилежна. Експорт товарів до ЄС збільшився на 8 %, порівняно з першим кварталом минулого року.

Хочемо нагадати, що протягом першого півріччя 2017 року найбільше товарів з Вінниччини поставляли в Індію, Польщу та Іспанію. А з експорту послуг Вінницької області лідерами були Ізраїль, Гібралтар, Багамські острови та Німеччина.

infografica

Читайте також: Український експорт на європейські ринки зріс на 30% - посол ЄС.

Фото: slideshare.net

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення