Угода про енергоефективність спрямована допомогти Україні зменшити енергетичні втрати у житловому секторі

В Україні почне діяти програма енергоефективності

22 квітня 2018, 18:02

Угода про енергоефективність спрямована допомогти Україні зменшити енергетичні втрати у житловому секторі

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

В Україні почне діяти програма енергоефективності

  адміністратор   Додати коментар

Україна підписала договір з Міжнародною фінансовою корпорацією, Європейським Союзом та Німеччиною про створення фонду для підвищення енергоефективності в Україні, повідомляє Vlasno.info з посиланням Урядовий портал.

Як зазначається, угода спрямована допомогти Україні зменшити енергетичні витрати у житловому секторі та скоротити викиди парникових газів.

Цей мультидонорський фонд буде разом з українським Фондом енергоефективності співфінансувати проекти з підвищення енергоефективності в багатоквартирних будинках в Україні та надавати експертну підтримку для розвитку ринку.

Згідно з угодою, на початковому етапі під управлінням МФК перебуватиме до 53 млн євро фінансування, наданого ЄС та Німеччиною.

Нагадаємо: що сьогодні у Торонто відбудеться засідання щодо України у рамках G7.

 

Фото: cfo.cio.bg


  адміністратор   22 квіт. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення