За розміщення реклами у регіональних ЗМІ протягом року дадуть 1,61 млн грн

Держава планує виділити ЗМІ 3,16 млн грн за розміщення реклами

25 травня 2018, 13:49

За розміщення реклами у регіональних ЗМІ протягом року дадуть 1,61 млн грн

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Держава планує виділити ЗМІ 3,16 млн грн за розміщення реклами

  адміністратор   Додати коментар

У Кабміні зазначили, що замовник повинен надати макет рекламного блоку для розміщення в друкованих ЗМІ та Інтернет-виданнях. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на  Nashigroshi.org.

ТОВ «ОРТ Медіа» отримає 1,55 млн грн. за друк і розміщення реклами «про хід реформ Уряду та здобутки у цій сфері» на 410 щитах, призмах і сітілайтах із прив'язкою до супермаркетів і центральних вулиць обласних центрів протягом травня.

Найдорожчими є щити/призми у Львові по 7 680 грн. на місяць, або 248 грн. на день та в Києві по 7 280 грн. на місяць, або 235 грн. на день.

Нині ТОВ «Рекламна агенція «Емсі Груп» із нижчою на чверть ціною зовнішньої реклами відхилили за відсутність тендерного забезпечення і підтвердження можливості друку.

ТОВ «Ай Кью Плюс» із дешевшою на 0,2-5% рекламою в ЗМІ не надало проект договору, статут, дипломи працівників тощо, тому його також відхилили.

ТОВ «Перший інтернет сейлз хаус» і ТОВ «Піар-агентство «Радник» пропонували рекламу в Інтернет-виданнях на чверть дешевше, але теж не надали статути.

Читайте також: Фіскальна служба підбила підсумки: в активах Вінниці майже 4 мільярди гривень.

 

Фото: explorenovisad.rs


  адміністратор   25 трав. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення