Загалом бюджет клубу повинен скласти 5 мільйонів гривень

Вінницька «Нива» отримала ще один мільйон з обласного бюджету

09 серпня 2019, 13:34

Загалом бюджет клубу повинен скласти 5 мільйонів гривень

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницька «Нива» отримала ще один мільйон з обласного бюджету

    Додати коментар

ФК "Нива" отримає один мільйон гривень з бюджету області на новий футбольний сезон. Це вже друга сума, яку отримає відповідна Громадська оргназація цього року від Вінницької облради, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

— Десятки тисяч уболівальників відвідують наш стадіон щороку. ФК "Нива" дає можливість для безлічі дітей в області потрапити до професійного спорту. Ми позиціонуємо себе, як народний клуб. Кожен, хто хоче приєднатись до нас, платить членський внесок в клуб і може вирішувати його долю, - сказав директор СФК "Нива" Дмитро Рогозюк.

asdf 1

Знайти кошти в обласному бюджеті вдалось завдяки економії грошей на утримання апарату управління СК "Здоров'я" через його реконструкцію.

Вінницька "Нива" грає в Другій лізі чемпіонату України з футболу. Клуб фінансується через Федерацію футболу області.

За словами представників клубу, цьогорічний бюджет клубу оцінюється в 5 мільйонів гривень.

В клубі зазначають, що бюджет міста Запоріжжя виділив своєму клубу 12 мільйонів гривень, Івано-Франківська – 8 мільйонів гривень, Житомира та Хмельницького – 10 мільйонів гривень.

Читайте також, Будинок Леонтовича на Вінниччині допоможуть відреставрувати американці 

Хочете отримувати головні новини у месенджер? Підписуйтесь на наш Telegram.

Фото: Андрій Оленін

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення