фестиваль "Сурми звитяг" фото

На вінницьких «Сурмах звитяги» робитимуть обереги для солдатів

04 жовтня 2016, 17:39

У  Вінниці вже в чотирнадцятий раз відбудеться обласний етап всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю мистецтв "Сурми звиитяги"

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На вінницьких «Сурмах звитяги» робитимуть обереги для солдатів

  адміністратор   Додати коментар


У Вінниці вже в чотирнадцятий раз відбудеться обласний етап всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю мистецтв "Сурми звиитяги". Про це повідомляє Vlasno.info із посиланням на сторінку заходу у соцмережі Facebook.

В рамках фестивалю відбудуться конкурси на кращу живописну, графічну, декоративно-тематичну композицію, на кращу героїко-патріотичну хореографічну композицію, а також конкурс авторської пісні та художнє читання. До участі у ньому запрошені творчі колективи та окремі виконавці, не старші за 25 років.
фестиваль "Сурми звитяг" фото

Окрім того, під час нього проводитимуться майстер класи з народними умільцями та виготовлення оберегів для солдат української армії.

Як зазначають організатори, фестиваль ставить за мету широке пропагування серед дітей та юнацтва кращих зразків мистецьких творів патріотичного спрямування, що розкривають Національно-визвольну боротьбу українського народу в ХХ столітті.

Дійство відбудеться 12 жовтня у вінницькому Будинку Офіцерів. Початок о 9.00.

Фото надане організаторами заходу


  адміністратор   04 жовт. 2016 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення