фестиваль "Живий вогонь" фото

На гостей фестивалю «Живий вогонь» у Хмільнику чекають скарби та «Криївка»

09 червня 2017, 18:58

Залишилося зовсім трішки до початку грандіозної події: 24 червня у м. Хмільник Вінницької області вже вдев'яте видобуватимуть животворну іскру Живого вогню!

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На гостей фестивалю «Живий вогонь» у Хмільнику чекають скарби та «Криївка»

    Додати коментар

Залишилося зовсім трішки до початку грандіозної події: 24 червня у м. Хмільник Вінницької області вже вдев'яте видобуватимуть животворну іскру Живого вогню!

Цього разу в центральному парку Хмільника на вас чекатимуть неймовірні купальські обряди: пускання вінків, обливання водою, спалювання Марени, та видобування іскри. Усе це - під музичний супровід етногуртів "Мокоша" та "Гуляйгород".

І найцікавіше, що участь у цих дійствах зможуть взяти усі бажаючі: жінки поворожать на віночках, козаки позмагаються в звитягах, поборються Лава на лаву, запалять ватру.

Також неймовірні емоції глядачам подарує рок-концерт. На вечірній сцені виступатимуть: гурти Remix, "Чумацький шлях", "GG Гуляйгород", лідер гурту "Широкий лан" Святослав Бойко, та хедлайнер свята – запальна і драйвова Кira Mazur. Концерт триватиме до півночі, і повірте - ви дочекаєтесь завершення фестивалю та яскравого вогняно-піротехнічного шоу "Полум'я віків", тим більше, що фест у нас традиційно безалкогольний, тож ніхто дочасно не згасне.

Весь день перед концертом для вас також виступатимуть народні колективи зі всієї області, у парку триватимуть численні майстер-класи з народних ремесел, спортивних єдиноборств, козацьких бойових мистецтв. На заході працюватиме близько двадцяти тематичних галявин та численні фотозони.

Новинки цьогорічного фестивалю: виставка "скарбів" – неймовірні старовинні речі, яких позбулися їхні господарі, отримають друге життя в експозиції, а також Повстанська галявина "Криївка" – затишний таємний куточок, де ви дізнаєтесь чимало історичних фактів, побачите секретні документи та пройдете ряд випробувань.

Буде на нашому фестивалі і кухня, і сувеніри, і традиційні розваги для дітей.

Отож цю подію ви запам'ятаєте надовго. А якщо заселитеся в наметове містечко ще з п'ятниці, то на вас чекає сюрприз, адже у переддень фестивалю приїздять лише ті, хто готовий пригод. Ви – готові?

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення