фестиваль "Бароко" фото

У Бар після десятирічної перерви повертається рок-фестиваль

28 серпня 2017, 10:32

Після десятирічної паузи в Бар повертається рок-фестиваль «БаROKко»

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Бар після десятирічної перерви повертається рок-фестиваль

    Додати коментар


Після десятирічної паузи в Бар повертається рок-фестиваль «БаROKко», який відродили місцеві активісти з громадської організації «Актив Бар».

– Подібний фестиваль з такою ж назвою проводили ще в 2007 році. У той час у місті було декілька рок-гуртів, також було багато людей, які грали у вінницьких гуртах. Зважаючи на велику популярність рок-музики серед містян, кілька ентузіастів вирішили провести в місті рок-фестиваль на стадіоні. Тоді виступало близько десяти місцевих та всеукраїнських гуртів. Через певні обставини ідея проводити такий фестиваль повторно трішки «застигла в часі» й про її відновлення заговорили аж цьогоріч. Разом з активістами ми вирішили реанімувати таку класну ідею й з новими силами та зірками провести такий фестиваль. Нам досить вагомо допомагають люди, які організовували цей фестиваль десять років тому, – розповідає очільник громадської організації «Актив Бар» Сергій Мірчук. – Оскільки фестиваль після такої довгої перерви проводитимуть вперше, усі відвідувачі зможуть безкоштовно вдосталь насолодитись стильною музикою. У програмі має бути шість гуртів та хедлайнер.

Певною мірою фестиваль проводитиметься як відкриття Дня міста, яке відбудеться наступного дня, 10 вересня.

– Цього року разом з місцевими активістами ми ще завчасно планували проведення цього рок-фестивалю. Я пам'ятаю, яким неймовірним він був десять років тому. Тоді хедлайнером була група «С.К.А.Й» і всі люди були просто неймовірно задоволені. Разом з організаторами ми зібралися й вирішили, що доцільно було б це зробити напередодні Дня міста, – говорить міський голова Артур Цицюрський. – Обидва дні обіцяють бути неймовірно цікавими, веселими та запальними. Запрошуємо всіх охочих до Бару 9 вересня на фестиваль, який стартує на центральній площі міста о 18:00.

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення