Головний приз, який отримали переможці - 5 тисяч гривень, подарункові сертифікати та оскар

Кіно у Вінниці: у місті пройшов фінал IV Фестивалю кіноремейків «Шведінг»

03 квітня 2018, 20:48

Головний приз, який отримали переможці - 5 тисяч гривень, подарункові сертифікати та оскар

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Кіно у Вінниці: у місті пройшов фінал IV Фестивалю кіноремейків «Шведінг»

  адміністратор   Додати коментар

Вчора, 2 квітня, в приміщенні РК «Люди Fusion Place» обирали найкраще відео команд, що брали участь у фестивалі. Цього разу «Шведінг» був приурочений до Дня сміху, що відбувся 1 квітня, інформує Vlasno.info.

Методом жеребкування кожна команда витягнула назву фільму, на який повинні були зняти кіноремейк протягом 96 годин, та прорекламували у стрічці певний побутовий предмет, що дістався разом з фільмом у жеребі. У фестивалі взяли участь 13 команд, які відзняли кіноремейки на популярні фільми.

Головним переможцем стала команда «Ми із меда», ремейк на фільм «Лікар Дулітл», які отримали головний приз 5000 грн. від Відділу у справах молоді та туризму, подарункові сертифікати та оскар, а приз глядацьких симпатій отримала команда «Без ПДВ» Вінницького відділення Київського фінансово-економічного коледжу Національного університету державної податкової служби України з ремейком на фільм «Рембо», яким дісталися оскар, подарункові сертифікати та приз в 1000 гривень.

peremoga

Окрім головних переможців, були команди, що отримали перемогу в номінаціях:
- Краща чоловіча роль – команда «Movers and shakers»;
- Краща жіноча роль – команда «Level up»;
- Кращий звуковий супровід– команда «Soul шпрот»;
- Краща режисерська робота– команда «Creative corporation»;
- Кращий реквізит– команда «Norrys don't worries»;
- Креативність– команда «Академія мод та дизайну»;
- Приз глядацьких симпатій– команда «Без ПДВ».

foto

Організаторами заходу виступили Відділ у справах молоді та туризму Вінницької міської ради, КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» та Вінницька молодіжна рада.
Спонсорами фестивалю виступили кав'ярні «Starvin», «Turman», «DABL», а також фотограф Юлія Пандіна, квест-проект «ІЗОЛЯЦІЯ» та панорамний відео оператор Вадим Козак.

 

Фото: i-vin.info


  адміністратор   03 квіт. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення