Проводились цікаві ярмарки народних майстрів, численні виставки, спів кобзаря, виступи козаків

На фестивалі «Батозька битва» на Вінниччині виступали козаки та співав кобзар

04 червня 2018, 22:32

Проводились цікаві ярмарки народних майстрів, численні виставки, спів кобзаря, виступи козаків

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На фестивалі «Батозька битва» на Вінниччині виступали козаки та співав кобзар

  адміністратор   Додати коментар

Проходив захід 2 червня, в селі Четвертинівці Тростянецького району. Фестиваль наповнював неймовірною козацькою енергетикою і піднесеним бойовим духом українців, повідомляє Vlasno.info з посиланням на публікацію у фейсбук. 

— Метою дійства стало вшанування полеглих козаків у Батозькій битві. Також проводились цікаві ярмарки народних майстрів, численні виставки, спів кобзаря, виступи козаків, кінного театру з Києва та сучасних рок-команд з усієї України: Друже Музико, Чумацький Шлях, Колір Ночі, Широкий Лан, фаєр-шоу «Полум'я віків», – пише на своїй сторінці у Facebook депутат Вінницької обласної ради Володимир Барцьось. – Сила духу відчувалась в усьому, значить попрацювали на славу! Плекаймо дух українських перемог разом!

Читайте також: Богиня вогню зустрічатиме учасників етнофестивалю на Вінниччині.

Фото: зі сторінки Володимира Барцьося на Facebook


  адміністратор   04 черв. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення