Такого грандіозного та масштабного заходу місто не бачило вже давно

У Вінниці пройшов унікальний фестиваль для дітей

12 листопада 2018, 15:51

Такого грандіозного та масштабного заходу місто не бачило вже давно

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Вінниці пройшов унікальний фестиваль для дітей

    Додати коментар

У Вінниці відбувся перший грандіозний Всеукраїнський фестиваль сучасних мистецтв «Kids Talent Fest». Окрім самих вінничан, на масштабний захід з'їхалось більше сотні учасників з інших міст України. Вони показали свою майстерність у сучасній, естрадній та народній хореографії. Розпочалось дійство вчора о 9-й ранку. І танцювали на ньому протягом 12 годин, повідомляє Vlasno.info.

kids talent fest vinnitsa 1

Серед учасників були жителі Хмельницького, Житомира та Одеси. А також і вся Вінниця. Адже з нашого міста взяли участь близько 25-ти шкіл.

kids talent fest vinnitsa 2

— Спочатку хотіла б усім безмежно подякувати. Особливо тим, хто відгукнувся та підтримав нашу з Анастасією Базюк ідею. Низький вам уклін, — розповідає одна із організаторів фестивалю Вікторія Чулаєвська.

kids talent fest vinnitsa 3

Учасники фестивалю спробували свої сили у різних напрямках. А саме: сучасна та класична хореографія, сучасний естрадний танець, народний фольклорний танець, стилізований народний танець, спортивний танець, дитяча хореографія та східні танці, Disсо та free Show.

kids talent fest vinnitsa 4

— Переможців було чимало, із кожного колективу, в залежності від віку, починаючи з чотирьох років, та від напрямку танцю. Серед яких такі команди, як «Шарм С», «Данс клуб», «Болера», «Саміра», «Рафаель», «Альфа денс», «Нью стрім» та «Шехерезада». На заході їх нагороджували спонсори та місцеві депутати, — продовжує пані Вікторія.

kids talent fest vinnitsa 5

Дехто із батьків учасників навіть не стримував сліз. Однак, зізнаються, це були сльози радості.

kids talent fest vinnitsa 6


За словами глядачів, це дійсно грандіозний захід, де вони побачили багато талановитих дітей, надзвичайні виступи та прекрасна атмосфера.

kids talent fest vinnitsa 7

Оцінювали конкурсантів професійні члени журі, керівники танцювальних шкіл, які є засновниками, тренерами та переможцями Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів.

kids talent fest vinnitsa 8

Читайте також: Танцювальний колектив з Вінниччини переміг на чемпіонаті України з сучасної хореографії.


Фото: взято зі сторінки Вікторії Чулаєвської у соцмережі Facebook.

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення