Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Журналісти Vlasno.info закликали Європу відкрити очі

    Додати коментар

Вінницькі журналісти, представники громадських організацій, військові та просто небайдужі люди перенесли віртуальний флешмоб "Я — Волноваха" на вулиці. Сьогодні більше півсотні людей вийшли на майдан Небесної Сотні у Вінниці з плакатами з написаними назвами українських міст та сіл, які постраждали від атак бойовиків.


Серед написів були Іловайськ, Щастя, Маріуполь, Сартана, Донецьк, Луганськ, навіть Майдан та Одеса, адже тероризм в Україні є не лише на Донбасі.

Учасники флеш-мобу стояли біля погруддя Тарасу Шевченку з зав'язаними очима, в той час коли дівчина в образі України (боса та в сорочці) читала вірш-реквієм за загиблими.

Акція називалась "#OpenYourEyes"  "Відкрий очі".

Організатори флешмобу — ГО "Медіа-центр Власно"  зачитали заяву до європейської спільноти, які обіцяють направити до Єврокомісії та європейських правозахисних організацій.

На захід прийшло кількадесят воїнів АТО, чоловіки не приховували того, що їм назви зруйнованих міст близькі не з новин. Хлопці брали таблички з гарячими точками, мінялися ними, вибирали, хто де був: "А Краматорська у вас нема? Добре, що згадали про Зеленопілля".

Наприкінці всі вшанували жертв тероризму та загиблих воїнів хвилиною мовчання та спільно виконали гімн України.

flesh1
flesh2

flesh3
flesh4
flesh5
flesh6
flesh7
flesh8
flash11
flesh9

flesh10}

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення