акція до Дня миру у Вінниці фото

У центрі Вінниці співали гімн України мовою жестів

21 вересня 2016, 18:10

Сьогодні, 21 вересня? у центрі Вінниці на Майдані Небесної Сотні студенти інституту «Україна» провели акцію до Міжнародного дня миру

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У центрі Вінниці співали гімн України мовою жестів

    Додати коментар


Сьогодні, 21 вересня? у центрі Вінниці на Майдані Небесної Сотні студенти інституту «Україна» провели акцію до Міжнародного дня миру. Молодь співала гімн України мовою жестів та випустила в небо білі повітряні кульки, як символ чистих душ загиблих на війні, повідомляє кореспондент Vlasno.info.
Ганна Давиденко фото
Ганна Давиденко


– Акція не дарма проходить на Майданні пам'яті загиблим Небесної Сотні, оскільки саме це місце на сьогодні асоціюються з полеглими героями, які поклали своє життя за мир та злагоду в Україні, – розповідає директор Вінницького соціально-економічного інституту Університету «Україна» Ганна Давиденко. – Ця акція по-особливому важлива для України, оскільки цей день співпадає із великим релігійним святом Народженням Богородиці. Нам необхідно закликати всіх людей у світі задуматись над важливістю цього дня. Кожному необхідно пам'ятати, яка дорога ціна миру в Україні.

Вінницька волонтерка Людмила Бобровська виступила перед студентами із закликом за мир в нашому житті та зачитала вірш написаний вдовою солдата АТО.
Людмила Бобровська фото
Людмила Бобровська


– Дуже важливо проводити такі акції: хоча б так ми можемо підтримати солдатів на фронті. Дуже важливо, щоб вони знали, що ми їх пам'ятаємо й постійно думаємо про них, молимось, адже саме вони оберігають мир в наших домівках. Коли мені сказали, що наш університет буде учасником такої акції, я зраділа, що можу долучитись до такого дійства, – говорить студентка Віта Арделян.

Під вірші про мир, всі присутні запустили в небо кульки й підписали величезний прапор, який зробили волонтери. Кожен написав на ньому побажання миру для майбутніх поколінь.
акція до Дня миру у Вінниці фото
акція до Дня миру у Вінниці фото
акція до Дня миру у Вінниці фото
акція до Дня миру у Вінниці фото
акція до Дня миру у Вінниці фото
акція до Дня миру у Вінниці фото
акція до Дня миру у Вінниці - Віта Арделян фото

Фото Мирослави Слободянюк

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення