Вінницький осередок Міжнародної Федерації Бойового Гопака "Козаки Вінця" посів перше місце на чемпіонаті у Хмельницькому.

Вінничани найкраще в Україні станцювали бойовий гопак

21 листопада 2017, 19:15

Вінницький осередок Міжнародної Федерації Бойового Гопака "Козаки Вінця" посів перше місце на чемпіонаті у Хмельницькому.

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінничани найкраще в Україні станцювали бойовий гопак

  адміністратор   Коментарі (1)


Вінницький осередок Міжнародної Федерації Бойового Гопака "Козаки Вінця" посів перше місце на чемпіонаті у Хмельницькому, передає Vlasno.info.

«Козаки Вінця» - це не лише бойові танці, хлопці вивчають козацькі пісні та зброю, історію України та козацтво, ведуть здоровий спосіб життя, відвідують літні табори і семінари, слідують кодексу лицарської честі.

У вересні вінницькі козаки почали підготовку до змагань. Право на участь мали не всі вихованці. Майже 30 найспритніших хлопців, які найкраще здали технічні нормативи були допущені до конкурсу.

Керівник Вінницького міського осередку Руслан на таку перемогу не очікував, але каже, що результат надихнув його та команду підкорювати нові висоти.

Тепер «Козаків Вінця» чекає Чемпіонат України.

 


  адміністратор   21 лист. 2017 Друк Коментарі

Коментарі    Оновити список коментарів

Василь
+1 # Василь 03.12.2017, 23:13
Яка журналюга це написала?
Де тут танці?
Як можна писати те, про що не знаєш?
Мінус автору, плюс козакам!
Так тримати!
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення