У Миколаївському ЗНВК І-ІІІ ст. "Школа-дитячий садок" ім. Василя Земляка проведено захід патричного виховання максимально наближеного до польових занять.

«Ми навчилися уникати вибухів та носити бронежилет», ─ наближені до польових заняття у ЗНВК

24 лютого 2018, 11:47

У Миколаївському ЗНВК І-ІІІ ст. "Школа-дитячий садок" ім. Василя Земляка проведено захід патричного виховання максимально наближеного до польових занять.

Євгенія Павленко
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Ми навчилися уникати вибухів та носити бронежилет», ─ наближені до польових заняття у ЗНВК

  Євгенія Павленко   Додати коментар


У Миколаївському ЗНВК військовослужбовці Вінницького зонального відділу Військової служби правопорядку провели заняття з військово-патріотичного виховання, яке було максимально наближене до польових занять у військовій частині.

фото9Заняття проводилось на двох точках у двох групах: діти та дорослі. Перша точка ─ матеріальна частина зброї: неповна розбірка, збірка після неповної розбірки автоматів АКМС та АК-74м. Друга точка – вихідні положення для ведення вогню.

фото1
фото2Подібні заходи регулярно організовують військовослужбовці Вінницького зонального відділу Військової служби правопорядку.

фото4

─ Ми дуже вдячні адміністрації школи за теплий та гостинний прийом наших військовослужбовців у стінах Миколаївської ЗНВК, за постійну допомогу і підтримку наших побратимів у зоні АТО. Впевнений, що на заміну нам зростає гідне покоління. Мені було дуже приємно сьогодні співпрацювати з учнями та педагогами. Також ми завжди готові провести заходи військово-патріотичного виховання для школярів, ─ говорить офіцер відділу Юрій. ─ Усі учасники заходу були у захваті від практичної частини заняття. Учні та педагоги змогли себе уявити справжніми військовослужбовцями Збройних Сил України.

фото3

─ Заняття було дуже цікавим і корисним. Так, я дізналася, як уникати вибухів та правильно носити бронежилет. Емоції зашкалюють. Дуже вдячна військовим та з нетерпінням чекаю наступної зустрічі,─ розповідає учениця 9-го класу Жанна Фогель.

фото6

Після заходу слова подяки військовослужбовцям висловила і директорка навчального закладу, Лановик Лариса:

─ Щиро вдячна військовослужбовцям за проведену роботу з патріотичного виховання молоді. Сподіваюсь на подальшу співпрацю та підтримання зв'язків. Зі свого боку, ми як тільки можемо допомагаємо військовослужбовцям Вінницького ВСП, які захищають нас у зоні військового конфлікту.

фото7
фото8─ Сьогодні емоції переповнювали нас. Подібні заходи забути неможливо,─ говорить учениця 9-го класу, Віталіна Бальшанек.
Учні неохоче відпускали військовослужбовців додому. Тож, провели їх до самого потягу.
Спостерігайте за новинами Vlasno.info


  Євгенія Павленко   24 лют. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення