Патріотична акція відбулась у місті вдруге

Вінничани закликали усіх об’єднатись заради миру

20 вересня 2018, 17:47

Патріотична акція відбулась у місті вдруге

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінничани закликали усіх об’єднатись заради миру

    Додати коментар

Сьогодні у Вінниці відбулась патріотична акція приурочена до Дня миру. Розпочався захід о 10:00, повідомляє Vlasno.info.

foto 3
foto 5
foto 6
foto 7

Як відомо, 21 вересня відзначається Міжнародний день миру, як день загального припинення вогню та відмови від насильства. Це встановлено резолюцією Генеральної Асамблеї ООН ще 30 листопада 1982 року.

foto 1
foto 0
foto 10
foto 16

— Акція присвячена миру в Україні та протестам війни на Сході. Таким чином ми закликаємо усіх об'єднуватись. Адже від кожного з нас залежить завтрашній день. Знаєте, ні одна мати, народжуючи дитину, не хоче її втрачати. А у всіх є батьки, чоловіки, брати. Тому хочемо побажати усім мирного неба над головою, і дуже вдячні кожному, хто долучився до цього патріотичного заходу, — розповідає організатор даної акції, керівник «Вінницької обласної Ради жінок України» Валентина Кичак.

foto 13
foto 18
foto 19
foto 20

Така соціальна акція у Вінниці відбувається вдруге. Серед присутніх були переважно школярі, яких привели вчителі та батьки. Учасників налічувалось близько сотні. На Європейській площі школярі читали вірші про мир, співали патріотичні пісні. Після чого хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих героїв. Діти випустили в небо гелеві кульки жовто-блакитного кольору, та білі, замість голуба, який визнаний символом миру.

foto 21
foto 22
foto 23
foto 24

Завершилась акція покладанням квітів до Меморіалу, де лампадками було викладене слово «МИР» та Алеї Слави на могили Героїв Небесної Сотні та загиблих вінницьких воїнів.

foto 25
foto 26
foto 27
foto 28
foto 30

Читайте також: Коли прийшла війна, ми усвідомили цінність миру – Вінниця відзначила міжнародний день миру.


Фото: Олена Гнатишина

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення