Народний колектив з Бершадського району колядками зібрав гроші для поранених солдат

Вінницькі волонтери з концертом відвідали поранених воїнів

17 січня 2019, 19:30

Народний колектив з Бершадського району колядками зібрав гроші для поранених солдат

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницькі волонтери з концертом відвідали поранених воїнів

    Додати коментар

Вчора вітали захисників нашої держави у двох шпиталях та одного бійця вдома, адже він залишився без ніг. Колектив «Надбужанка» та волонтери Вінницького національного технічного університету і Вінницького крайового товариства Українського козацтва привітали їх із новорічними святами колядками, щедрівками, українськими народними та патріотичними піснями. Про це повідомляє кореспондент Vlasno.info.

ato concert 1 1

Зранку народний колектив "Надбужанка" відвідав Вінницький обласний клінічний госпіталь ветеранів війни, де привітав близько 50-ти бійців.

— Волонтери та артисти надали волонтерську допомогу: смаколики, яблука, домашню випічку, ковбаси та м'ясні вироби. Члени колективу "Надбужанка" дали невеликий концерт, поспілкувались з бійцями та передали дві тисячі гривень для бійців, - говорить одна з організаторів волонтерка та громадська активістка Світлана Бевз.

ato concert 11 1

Також волонтери відвідали бійця 30-ї окремої механізованої бригади Павла Кокошка, який залишився без двох ніг. Йому передали п'ять тисяч гривень.

ato concert 6 1

Близько другої години активісти дістались до Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону у місті Вінниця.

— Ми зайшли в палату, там дівчина військова зі своїм чоловіком лежать. Він з 2014-го, вона з 2015-го року воюють на Сході. Їй перед операцією потрібні кошти, ми передали 500 гривень. А самому шпиталю ще дві тисячі гривень, - додає Світлана Бевз.

ato concert 4 1

В майбутньому колектив «Надбужанка» буде волонтерити в дитячих будинках та збирається з концертом в зону ОС.

Читайте також, Масштабний флешмоб проведуть у день Соборності на Вінниччині

Фото: Світлана Бевз 

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення