презентація книги братів Капранових "Забудь-річка" фото

Брати Капранови презентують новий роман у Вінниці

14 грудня 2016, 16:45

Відомі українські письменники та видавці брати Капранови презентують новий історичний роман «Забудь-річка» 15 грудня

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Брати Капранови презентують новий роман у Вінниці

  адміністратор   Додати коментар


Відомі українські письменники та видавці брати Капранови презентують новий історичний роман «Забудь-річка» 15 грудня, о 18 год., у Вінницькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. К.А. Тімірязєва (вул. Соборна, 73, ІІІ поверх).

Брати Капранови про новий роман: «Троє молодих людей завдяки гримасі долі потрапляють на війну під одним іменем – Степан Шагута. Комсомолець воює у дивізії «Галичина», син офіцера УНР – у Червоній армії, а польський жовнір – в УПА. За багато років по тому випадково зустрічаються двоє їхніх нащадків і між ними спалахує кохання. Герої ведуть родинне історичне розслідування трьох доль, які переплуталися і стали фактично однією потрійною долею – долею українця на Другій світовій війні. Назва роману походить від старого язичницького символу – Забудь-річки, що розділяє світ живих та світ мертвих. Саме така Забудь-річка протікає між поколіннями в кожній українській родині».
презентація книги братів Капранових "Забудь-річка" фото

Журналіст, критик Юрій Макаров про роман: «Молода жінка-юристка із прихованим шармом і зрілий чоловік-помічник капітана далекого плавання – цілком очікуваний дебют для жіночого роману (маються на увазі не гендерні упередження, а сталий мейнстрімівський жанр). Чекайте палкого, геть не платонічного кохання! Аж раптом виявляється, що за цією нібито легковажною диспозицією ховається не просто зіткнення двох доль, а двох світів, точніше, двох Україн, кожна зі своїм історичним досвідом, але спільними травмами і втратами. Інтрига, закручена на початку розлогого тексту, не відпускає до самого кінця роману».

Під час презентації можна буде поспілкуватися з письменниками, придбати роман «Забудь-річка» та інші книги братів Капранових, взяти автограф. Вхід вільний.

Фото: nsbiblio.blogspot.com


  адміністратор   14 груд. 2016 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення