Вінничани вручили автору волонтерську відзнаку

Україна надихнула американця на нову книгу: у Вінниці відбулася презентація

20 грудня 2017, 18:12

Вінничани вручили автору волонтерську відзнаку

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Україна надихнула американця на нову книгу: у Вінниці відбулася презентація

  адміністратор   Додати коментар


У Вінниці 19 грудня американсько-український письменник Волтер Орр Скотт презентував свою нову книгу "Історія одного солдата" повідомляє Vlasno.info з посиланням на i-vin.info. Це – збірка оповідань та поезій про те, що вразило американця в Україні з її звитяжною історією і непростим сьогоденням. Саме від цих переживань в автора народилася двомовна (англо-українська) збірка історій реальних людей, почутих і осмислених автором. Бонусом є низка поезій, на які автора надихнули глибокі роздуми й сильні почуття.

Під час презентації Волтер Скотт за патріотичну позицію удостоївся від вінницьких волонтерів відзнаки "Волонтер України".

Нагадаємо, книга "Земля загублених, або Маленькі страшні казки" вінничанки Катерини Калитко стала переможницею конкурсу "Книга року BBC - 2017".

Фото: vin.gov.ua


  адміністратор   20 груд. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення