Це видання для тих, хто хоче дізнатися більше про Україну

В Україні вийде «Книга-мандрівка», яка зібрала 1200 унікальних фактів про нашу державу

31 січня 2018, 17:49

Це видання для тих, хто хоче дізнатися більше про Україну

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

В Україні вийде «Книга-мандрівка», яка зібрала 1200 унікальних фактів про нашу державу

  адміністратор   Додати коментар

Сьогодні у столиці відбудеться презентація проекту "Книга-мандрівка. Україна" – видання, в якому зібрано 1200 непересічних фактів про Україну та українців. Ведуча вечора буде Марічка Падалко. Про це повідомляє з посиланням на IZONE у Facebook.

«Ми відшукали не лише найдивовижніше, але й найважливіше, що варто знати про Україну: унікальні місця, де слід побувати, культурні здобутки, видатні особистості та поворотні моменти, що вплинули на хід історії та життя кожного українця. Ця книга створена з відкриттів, і ми сподіваємося, що з нею ви зможете поглянути на Україну по-новому», ідеться в повідомленні.

Видання розрахованне  для родинного та самостійного читання, для дітей і дорослих, для українців і всіх, хто хоче дізнатися більше про Україну.

Книга зібрала у собі інформацію про особистостей, дива природи, історію, архітектуру економічні об'єкти і ще багато чого цікавого.
Нарешті ми готові представити результат нашої півторарічної роботи —Створенням проекту «Книга-мандрівка. Україна» тривало півтора роки. Вийде книга двома мовами.

У програмі: знайомство, інтелектуальне змагання, автограф-сесії за участі авторів та зірок книжки, а також — доброчинний аукціон.
Тільки 31 січня впродовж заходу можна придбати книжку за суперакційною ціною — 350 грн.

 

Фото зі сторінки IZONE у Facebook.


  адміністратор   31 січ. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення