Актора Федора Добронравова визнали особою, яка створює загрозу національній безпеці

В Україні офіційно заборонили серіал "Свати"

29 листопада 2017, 19:40

Актора Федора Добронравова визнали особою, яка створює загрозу національній безпеці

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

В Україні офіційно заборонили серіал "Свати"

  адміністратор   Додати коментар

Держкіно офіційно заборонило показ серіалу "Свати" на території України повідомляє vlasno.info з посиланням на 24 канал. Очільник Державного комітету України з питань кіно Пилип Іллєнко 29 листопада на своїй сторінці у Facebook написав:
"Держкіно скасувало державну реєстрацію та визнало недійсними прокатні посвідчення на всі сезони серіалу "Свати", – зазначив він.
Раніше повідомлялося, що актор Федір Добронравов потрапив у перелік осіб, які створюють загрозу національній безпеці. Заборона діятиме 3 роки.

Про це "Співробітники спецслужби задокументували, що росіянин неодноразово дозволяв собі антиукраїнські публічні заяви, в яких, зокрема, підтримував анексію Криму Росією", – повідомила у Facebook речниця СБУ Олена Гітлянська. Вона додала, що також зафіксовані численні візити Добронравова до анексованого Криму з порушенням порядку, встановленого Законом України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий.

Фото: з сайту bigmir.net


  адміністратор   29 лист. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення