В планах творців фільму загальноукраїнський прокат

Прем’єрний показ вінницького фільму про війну і кохання відбудеться у найбільших кінотеатрах країни

24 січня 2018, 12:30

В планах творців фільму загальноукраїнський прокат

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Прем’єрний показ вінницького фільму про війну і кохання відбудеться у найбільших кінотеатрах країни

  адміністратор   Додати коментар


Вінницький фільм про війну і кохання «Тримай біля серця» покажуть у найбільших кінотеатрах країни, повідомляє Vlasno.info з посиланням на Вінниця.info. Це буде прем'єрний показ для кожного міста. В планах – загальноукраїнський прокат.

«31 січня відбудеться прем'єра в Києві (кінотеатр «Жовтень»), далі прем'єрний показ в інших містах України і планується загальноукраїнський прокат, але це вже буде залежати від дистриб'юторів. Якщо говорити про телевізійну трансляцію, то спочатку треба прокрутити його у кінотеатрах», - розповів режисер стрічки Валерій Шалига.

«Тримaй біля серця» - це перший повнометрaжний ігровий фільм, створений вінницькою студією «SwitVideo Production». Зйомки тривали 32 дні. У фільмі можна побачити вінницькі вулиці, площі і магазини. Основною локацією бойових подій став полігон «Ягуару» в Калинівці.

В головних ролях: Ігор Волков, Лілія Нaгорнa, Олег Примогенов, Сергій Ромaнюк, Мaрійкa Львовa, Олексaндр Нємченко, Тaрaс Постніков, Лідія Белозьоровa.

Нагадаємо, що 12 жовтня у кінотеатрі «Мир» відбулася прем'єра фільму «Тримай біля серця». Прем'єрний показ відбувся у Вінниці не випадково, адже саме тут більше місяця проходили зйомки сюжету у військовій частині 3008 та поблизу Калинівки на полігонах «Ягуару». Тоді Валерій Шалига говорив, що є запит на цей фільм на передовій та пораненим в госпіталі.

Фото: vinnitsa.info


  адміністратор   24 січ. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення