Прем'єра фільму «Кіборги: герої не вмирають» відбулась у Відні

За кордоном відбулась прем'єра фільму «Кіборги»

23 лютого 2018, 08:50

Прем'єра фільму «Кіборги: герої не вмирають» відбулась у Відні

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

За кордоном відбулась прем'єра фільму «Кіборги»

  адміністратор   Додати коментар

Напередодні зимової сесії ПА ОБСЄ у Відні українська парламентська делегація представила фільм «Кіборги: герої не вмирають» про захист Донецького аеропорту від російських окупантів.

Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на офіційний сайт Постійного представництва України при міжнародних організаціях у Відні.

«Для української парламентської делегації робота на зимовій сесії Парламентської Асамблеї ОБСЄ розпочалася з представлення і спільного перегляду разом з іншими делегаціями, місіями в ОБСЄ та українською спільнотою Відня фільму «Кіборги: герої не вмирають» про захист Донецького аеропорту від російських окупантів», - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, що прем'єра кінокартини "Кіборги" відбулася 7 грудня 2017 року.

Фільм став абсолютним українським рекордсменом вітчизняного прокату за весь період незалежності України. За два місяці прокату стрічку подивилися більше 310 тисяч глядачів, сума зборів становить понад 22,5 млн гривень.

 

Фото: mfa.gov.ua


  адміністратор   23 лют. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення