Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницькі журналісти бігали навколо вежі та «обшукали» книгарню і бібліотеку

    Додати коментар

Вже вкотре до дня журналіста у Вінниці відбувся квест для всіх працівників ЗМІ. За традицією, учасникам довелося не лише швидко бігати: організатори перевіряли журналістів також на знання фізики, історії, літератури та мистецтва.

Шість команд з різних ЗМІ змагались за перемогу. В кожній команді було щонайменше 5 учасників. Команда «Власно» мала навіть свій талісман — 10-річну Катрусю. Наймолодша учасниця квесту вже спробувала себе у ролі журналіста, тепер мріє про кар'єру акули пера. 

Катя Завальнюк

— У квесті приймаю участь вже не вперше, мені взагалі подобаються пригоди, — розповідає Катя. — Дякую дорослим, що мене запросили до участі в змаганні.

На учасників квесту чекало 8 локацій, на кожній з яких вони зустрічалися з відомими вінничанами. Так, біля першої точки — оглядового колеса у парку — командам загадував завдання шоумен Олександр Шемет. А на площі Тараса Шевченка з портретом доктора Гаше журналістів зустрічав художник Володимир Козюк.

Журналістам довелося оббігати весь центр міста навипередки, шукати книжки у книгарні, ознайомитись з творчістю Вінсента Ван Гога. Одним з етапів був іспит з фізики. Гравцям потрібно було розповісти про синхрофазотрон та експеримент Галілея. А біля однієї з аптек показати майстер клас командної роботи з наповнення ємності за допомогою клізми.

Юрій Пасіхов

— Найважче було бігати наввипередки, а в глухий кут загнала локація у книгарні. Так багато книжок, а коли знайшли потрібну то завдання не побачили. Виявилось що сама книга і була завданням — вона була бібліотечною, тож ми помчали в "Тімірязевку", шукати наступну підказку, — ділиться враженнями Тетяна Щербатюк.

Із завданнями впорались усі. Трете місце посіла команда телеканалу "Віта". За друге місце нагородили команду медіа центру "Власно", які фінішували першими, однак не знали про умову викласти заздалегідь фото в соцмережу. Тож за результатами проходження всіх етапів, переможцями визнали команду Володимира Грицика, яка була збірною журналістів кількох видань і ТРК "Вінтера". Але головним у квесті була не так перемога, як задоволення, від участі у командному змаганні. Володарі призових місць отримали сертифікати на купівлю книг, які одразу ж побігли витрачати.

Квест вінницькі журналісти-4

Ми дякуємо організаторам квесту за неймовірні враження. Вітаємо всіх учасників з днем журналіста. Зичимо всім журналістам успіхів та натхнення!

Нагадаємо, вперше журналісти брали участь у квесті до свого професійного свята минулого року. Цю традицію започаткував нардеп Олексій Порошенко.

Квест вінницькі журналісти-03

Квест вінницькі журналісти-05

квест вінницькі журналісти-06

Квест вінницькі журналісти-07

квест вінницькі журналісти-10

квест вінницькі журналісти-12

Фото і відео Любові Завальнюк

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення