Кемі Оке фото

Вінницька «Вітні Х'юстон» підкорила суддів «Голосу країни»

20 лютого 2017, 11:14

Вінницька студентка з Нігерії завоювала серце одразу двох суддів на черговому відбірковому турі музичного шоу "Голос країни"

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницька «Вітні Х'юстон» підкорила суддів «Голосу країни»

    Додати коментар

Вінницька студентка з Нігерії завоювала серце одразу двох суддів на черговому відбірковому турі музичного шоу "Голос країни".

За словами 22-річної Кемі Оке, незважаючи на те, що вчиться вона на хірурга, професія співачки їй "ближча до серця". Вперше дівчина заспівала саме в Україні — на сцені Вінницького медичного університету. Хоча поєднувати навчання та творчість у медвиші надзвичайно складно, вона відчуває значну підтримку від однокурсників та друзів. Один з них прийшов підтримати дівчину під час виступу — її співвітчизник, учасник 4-го то 6-го сезонів "Голосу країни" Аняня Удогво.

На сцені музичного шоу Кемі заспівала одну з найвідоміших пісень британської співачки Адель "Hello", змусивши практично одразу повернутись Джамалу. Поціновувачка потужних голосів порівняла вінницьку студентку з американською співачкою Вітні Х'юстон. Згодом до Кемі повернулося ще одне крісло — голос дівчини оцінив репер Потап.

Врешті, вибір залишився за Кемі — продовжуватиме вона участь в одному з наймасштабніших шоу країни у команді Джамали.

Нагадаємо, минулого тижня усіх чотирьох суддів "Голосу країни" підкорила вінничанка Інгрет Костенко.

Фото та відео: 1+1

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення