фестиваль рімейків "Шведінг" фото

Зняти ремейк на телефон та отримати грошовий приз: у Вінниці стартує кіноконкурс

28 серпня 2017, 18:45

Усіх вінничан запрошують спробувати свої режисерські здібності

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Зняти ремейк на телефон та отримати грошовий приз: у Вінниці стартує кіноконкурс

  адміністратор   Додати коментар


Усіх вінничан запрошують спробувати свої режисерські здібності. Наприкінці серпня у Вінниці стартує третій фестиваль кіноремейків «Шведінг», повідомляє Vlasno.info.

Усі охочі взяти участь у конкурсі та позмагатись за головний приз — три тисячі гривень, повинні, перш за все, зібрати команду. 31 серпня, о четвертій годині пополудні, команди повинні прийти на вулицю Соборну, 91, де організатори реєструватимуть "режисерів" та оголосять правила. Суть конкурсу полягає в тому, аби зняти на камеру, фотоапарат з відеозйомкою або мобільний телефон ремейк фільму та змонтувати його. Готовий фільм потрібно занести в молодіжний центр "Універ" до шостої години вечора 4 вересня.

А вже о 18.00 наступного дня відбудеться показ усіх робіт в розважальному комплексі "Люди Fusion Place", що на третьому поверсі "Мегамоллу", де й оголосять переможця.

Детальніше про конкурс можна дізнатись за номерами телефонів: 063-299-06-12 (Олександр) та 093-229-44-47 (Аліна).


  адміністратор   28 серп. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення